top of page
DSC_0112.jpg
DSC_9545_edited.jpg

Elk huis, elke kamer, elke ruimte is anders en daarom hanteer ik geen standaard aanpak. In plaats daarvan richt ik me op jouw leefstijl, doelen en wensen om een aanpak op maat te ontwikkelen.

 

Of het nu gaat om organizing, styling, verhuizingen of het voorbereiden van een verkoop, jij bepaalt het doel en samen zetten we de koers uit. Voor mij staat de mens centraal in het proces, niet het huis of de ruimte. Hierdoor werken we samen aan meer rust, ruimte en structuur zodat jij weer overzicht en energie hebt.

 

Wanneer je contact met me opneemt, plannen we een vrijblijvende afspraak in, of dat nu bij jou thuis is of digitaal.

Tijdens onze kennismaking luister ik naar jou en inventariseer ik eventuele knelpunten of problemen. We bespreken de uitdagingen waar je tegenaan loopt, je doelen en wensen, en nemen een (virtuele tour) door de ruimte(s).

Op basis hiervan maak ik een inschatting van het aantal benodigde uren. We beginnen altijd met een sessie van minimaal 4 uur.

 

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, de hoeveelheid spullen en je besluitvaardigheid maak ik een verdere inschatting van de benodigde uren. Na ons gesprek ontvang je een overzicht van de projectomvang en een offerte met daarin een planning, de geschatte tijd en kosten.

AKKOORD EN READY TO GO?

Aanpak in enkele stappen

  • Planning: We starten met het inplannen van de opdracht. Hoeveel dagen we inplannen en wanneer is natuurlijk afhankelijk van de omvang van de opdracht.

  • Samenwerking: Samen gaan we aan de slag, waarbij jij altijd de regie hebt. Ik ben er om te adviseren, te ondersteunen en praktische oplossingen te bieden.

  • Sorteren en structureren: De eerste stap is het sorteren van al je spullen. We sorteren bijvoorbeeld op categorie, gebruiksfrequentie, hoeveel plezier je er nog van hebt en of iets misschien een tweede leven in kan. 

  • Oplossingen op maat: Werken we met bestaande kasten of komen er nieuwe? Is de indeling van de kast goed werkbaar, of moeten we daaraan sleutelen? Zijn er slimme oplossingen nodig om een ruimte optimaal te benutten, zoals het gebruik van gelabelde opbergbakken en potten.

  • Overzicht en tools: Het einddoel is dat jij precies weet welke spullen je hebt en waar ze zich bevinden. Bovendien ontvang je handvatten om deze structuur te behouden. 

Wil je graag op structurele basis ondersteuning? Dat kan natuurlijk ook. We bespreken dan na afloop van de opdracht hoe en met welke frequentie ik jou kan ontzorgen.

DSC_0028.jpg
DSC_0162.jpg

TARIEVEN

Een kennismaking op locatie van ongeveer een uur is vrijblijvend en gratis (mits binnen een straal van 10 km). Dit zou uiteraard ook digitaal kunnen.

Gaan we hierna samen aan de slag? Mijn uurtarief voor organizing is €60 p.u. ex btw. en ik hanteer een minimale afname van 4 uur. 

 

Als er overtollige spullen zijn, kan ik je helpen om deze, afhankelijk van de grootte en hoeveelheid, weg te brengen of te laten ophalen.

Eventuele bijkomende kosten:

  • Reiskosten: Voor afstanden van meer dan 10 km enkele reis breng ik €0,21 per kilometer in rekening. Als de benodigde reistijd meer dan 30 km bedraagt, reken ik de helft van het uurtarief.

  • Parkeerkosten: Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

  • Organizing materialen: Als er behoefte is aan organizing materiaal, bespreken we dit tijdens de kennismaking en zal dit worden meegenomen in de offerte.

 

bottom of page