top of page
DSC_9570.jpg

Ik ben Ariane, 41 jaar, getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen.

 

Na 14 jaar te hebben gewerkt in diverse branches, van ambulant woonbegeleider in de psychiatrie tot production manager en backoffice in de mode- en interieurbranche, werd het tijd om mijn rode draad te volgen:

 

Ontzorgen, structuur brengen en organiseren. Gecombineerd met mijn passie voor interieur ontstond zo: 

Studio Fréloux Organizing & Interior.

In aanvulling op mijn brede werkervaring heb ik de opleiding Professional Organizer met succes afgerond. Daarnaast heb ik een opleiding Interior Design en een cursus Sketch-Up gevolgd bij de NIA Academie om mijn visie op styling en inrichting ook voor mijn klanten zo beeldend mogelijk over te kunnen brengen.

Door mijn achtergrond ligt mijn focus in eerste instantie op de mens, en niet de ruimte. Ik werk het liefst vanuit de gedachte dat de ruimte moet passen bij de leefstijl en het karakter van de persoon die erin leeft in plaats van andersom.

 

Daarom geloof ik in maatwerk als het gaat om organizen, opruimen en stylen en geen one size fits all oplossing, zie mijn werkwijze.  

Ik ben benieuwd waar ik jou mee kan helpen en ondersteunen!

Neem vrijblijvend contact met me op en laten we samen werken aan meer rust, ruimte en structuur zodat jij weer overzicht en energie hebt.

bottom of page