top of page
iStock-812451394_edited.jpg
DSC_0113.jpg

OPGERUIMD EN GEORGANISEERD LEVEN
"Jouw weg naar structuur en rust"

Ken je dat gevoel? Een huis, werkkamer of woonkamer die zichzelf lijkt te vullen met spullen, tot het punt waarop je geen overzicht meer hebt. Je verlangt naar een gestructureerde plek voor alles, een opgeruimd huis waar alles zijn eigen logische plek heeft.

 

Maar misschien zie je hier als een berg tegenop, ontbreekt het je aan tijd, of heb je gewoon wat hulp nodig. Maak je geen zorgen; ik ben hier om te helpen! Van rommelige kelders tot keukenkastjes en overvolle zolderkamers, ik help je met opruimen, organiseren en herindelen van kasten en ruimtes.

 

Samen zoeken we een methode die bij jou past, want organizing is geen 'one size fits all'. Heb je langdurige ondersteuning nodig? Maandelijkse organizing is ook een optie om structuur en rust te behouden.

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze en tarieven? Klik hier voor details.

OPRUIMEN, STRUCTUUR EN OVERZICHT
"Jouw sleutel tot succes bij verbouwen, verhuizen en verkopen van je huis"

Verhuizen, verbouwen en het verkopen van je huis behoren tot de meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven. Terwijl je droomt van je nieuwe huis of gerenoveerde woning, moet er nog een enorme klus worden geklaard. 

iStock-1308622135.jpg

Dit is het perfecte moment om op te ruimen en letterlijk orde te scheppen in je huis en leven.

Er moet gesorteerd, ingepakt, en uitgepakt worden, en dit alles liefst zo efficiënt mogelijk.

Dat is waar ik je bij kan helpen! 

Ik assisteer je bij het behouden van overzicht, het maken van plannen en ook daadwerkelijk keuzes te maken wat er mag blijven en wat weg gaat.  Samen pakken we de oude woning in en krijgt alles in de nieuwe woning een plek.

 

Benieuwd naar mijn aanpak? Stuur mij gerust een bericht!

OPRUIMEN NA VERLIES:
"Empathische en praktische ondersteuning"

Het is begrijpelijk dat het opruimen van de woning na het overlijden van een dierbare een complexe en emotionele gebeurtenis kan zijn. Soms heeft de overledene al geruime tijd niet meer kunnen opruimen of was daartoe niet meer in staat. 

 

Ik bied praktische ondersteuning om je te helpen bij het zorgvuldig uitzoeken en opruimen van persoonlijke bezittingen. Samen kunnen we bepalen welke items als dierbare herinneringen moeten worden bewaard, wat kan worden verwijderd en waar de overige bezittingen het beste naartoe kunnen.

Bovendien help ik bij het ordenen van papieren en digitale administratie en kan ik assisteren bij het afhandelen van praktische zaken, zoals het opzeggen van abonnementen of het aanvragen van offertes bij verhuisbedrijven.

Indien gewenst, kan ik ook helpen bij het gereedmaken van de woning voor een verhuizing en bied ik ondersteuning bij het inpakken.

 

Als je behoefte hebt aan deze ondersteuning, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dan kijken we samen wat jouw wensen zijn en welke aanpak het beste bij jou past.

 

bottom of page